Teröre kucak açan Avrupa'dan skandal görüntüler! PKK yandaşları sokaklara döküldü

Düzenleyen: / Kaynak: Yeni Şafak
Teröre kucak açan Avrupa'dan skandal görüntüler! PKK yandaşları sokaklara döküldü

DÜNYA Haberleri  / Yeni Şafak

Teröre kucak açan Avrupa'da PKK yandaşları İtalya'nın başkenti Roma'da ellerinde terör örgütünü temsil eden paçavralarla gösteri düzenledi. Skandal gösteriye Palermo Belediye Başkanı Leoluca Orlando da "Türkiye'ye karşı yanınızdayız" diyerek destek verdi.

Türkiye'nin Suriye'deki PKK inlerine yönelik operasyon hazırlıkları sürerken, operasyondan rahatsız olan eli kanlı terör örgütü PKK yandaşları Avrupa’da sokağa döküldü. Fransa’dan gelen skandal  ‘ideolojik kamp’ görüntülerinden sonra İtalya’nın başkenti Roma’da aynı görüntülere sahne oldu.

ADETA AVRUPA DEĞİL KANDİL

Avrupa’nın adeta Kandil’e döndüğü son günlerde Roma’da toplanan eli kanlı terör örgütü PKK yandaşları, örgüt lehine yürüyüş düzenledi.

PKK'nın sözde gençlik hareketlerince organize edilen yürüyüşte, terör örgütüyle bağlantılı sözde dernek ve grupları simgeleyen bez parçaları taşındı, örgüt elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterleri taşındı.

“TÜRKİYE’YE KARŞI ROJAVA’NIN YANINDAYIZ”

Yürüyüşe katılan İtalya'nın en büyük şehirlerinden birisi olan Palermo'nun Belediye Başkanı Leoluca Orlando adeta örgüt savunuculuğuna soyundu. Leoluca Orlando yaptığı açıklamada, "Türk işgaline karşı ve barış hakkını savunmak için bu gösteriye katılıyorum. Türkiye’ye karşı Rojava'nın yanındayız" ifadelerini kullandı.

Teröre kucak açan Avrupa'dan skandal görüntüler! PKK yandaşları sokaklara döküldü

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Yeni Şafak
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...