Terör Afrika'yı kana buladı: 20 ölü, 12 yaralı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Terör Afrika'yı kana buladı: 20 ölü, 12 yaralı

DÜNYA Haberleri

Batı Afrika ülkesi Burkina Faso’da terör saldırısı gerçekleştirildi. Saldırıda 20 kişinin öldüğü, 12 kişinin ise yaralandığı açıkladı.

Terör her kıtada can almaya devam ediyor. Burkina Faso’da düzenlenen terör saldırısında yaklaşık 20 kişi hayatını kaybetti.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Burkina Faso’da düzenlenen terör saldırısında yaklaşık 20 kişi hayatını kaybetti, en az 12 kişi de yaralandı.

Burkina Faso’nun Togo sınırına yakın Orta-Doğu bölgesinde radikal örgüt tarafından düzenlenen terör saldırısında yaklaşık 20 kişi hayatını kaybetti, en az 12 kişi de yaralandı.

Yerel güvenlik kaynakları, hayatını kaybedenlerin çoğunun tüccar olduğunu ifade etti. Saldırıyı henüz üstlenen ise olmadı.
Burkina Faso’da terör saldırılarında 16 binden fazla sivil, asker ve polis hayatını kaybederken, 2 milyondan fazla kişi ise yerinden edildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...