Tedavisi için toplanan milyonlarla kızına “ihtişamlı cenaze merasimi” düzenleyecek

Düzenleyen: / Kaynak: Dış Haberler
Tedavisi için toplanan milyonlarla kızına “ihtişamlı cenaze merasimi” düzenleyecek

DÜNYA Haberleri  / Dış Haberler

İngiltere’de eski futbolcu Ashley Cain (30) ile Safiyya Vorajee lösemi teşhisi konulan kızlarının tedavisi için toplanan para, minik kızın cenaze merasimi için harcanacak.

İngiltere’de eski futbolcu Ashley Cain (30) ile Safiyya Vorajee, geçtiğimiz yıl kızları Azaylia'yı kucaklarına almış ama bebeklerine, doğduktan kısa bir süre sonra lösemi teşhisi konulmuştu. Minik kızın hayata tutunması için GoFundMe’den yardım kampanyası başlatılmıştı. Azaylia, sekiz ay süren mücadeleden sonra 24 Nisan’da hayatını kaybetti. Kızı adına açılan hesapta 115.400 kişinin katkısıyla kısa sürede 1,6 milyon sterlin (18 milyon TL) biriktiğini açıklayan Ashley, “Maalesef bu para Azaylia’nın işine yaramayacak. Ama yine de parayı olumlu şekilde değerlendirmeyi düşünüyoruz” ifadesini kullandı. Ashley, paranın bir kısmını “Azaylia'yı ihtişamlı ve hak ettiği şekilde uğurlama” için kullanacaklarını, kalan kısmıyla da kızları adına çocuklara yardım kuruluşu açacaklarını belirtti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Dış Haberler
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...