Tam 133 kilo verdi

Tam 133 kilo verdi

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de oturduğu dişçi koltuğu bozulunca bunu gurur meselesi yapan kadın, azmederek tam 133 kilo verdi

İngiltere'de oturduğu dişçi koltuğu bozulunca bunu gurur meselesi yapan kadın, azmederek tam 133 kilo verdi. Verdiği kilolardan sonra Denise Petty'yi görenler gözlerine inanamıyor. nbsp;
Kadın o kadar kilo verdi ki doktorları, takılan mide kelepçesinin artık çalışmadığını, kelepçeye gerek kalmadığını söylediler.
West Midlands'ta yaşayan Petty, "2009'da dişçiye gittiğimde doktor oturduğum dişçi koltuğunu yükseltmek istedi ama koltuk bozuldu. Bu beni çok rahatsız etti. Bir şeyler yapmam gerektiğini iyice anladım" diye konuştu. Kadın 2009'da 229 kiloydu ve nefesi kesildiği için merdivenleri tırmanamıyordu.
Azmeden ve hayat tarzını tamamen değiştiren kadın, kilolarının yarıdan fazlasını kaybetti.
Kadının kilo vermesine yardımcı olan Weight Watchers grup lideri Beverley Longsden, Petty'deki kilo kaybının "inanılmaz" olduğunu söyledi. Longsden, "Daha önce hiç bu kadar kilo veren bir insan görmedim" diye konuştu.






























UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...