Talabani hastaneye kaldırıldı

- Güncelleme:
Talabani hastaneye kaldırıldı

Dünya Haberleri

Irak Cumhurbaşkanı ve YNK lideri Celal Talabani, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Talabani'nin durumunun iyi olduğu açıklandı

Irak Cumhurbaşkanı ve YNK lideri Celal Talabani, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Federal Kürdistan Bölgesi eski Başbakanı Dr. Berhem Salih, Talabani'nin sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi. nbsp;

Edinilen bilgilere göre, ABD'de bulunan Irak Cumhurbaşkanı ve YNK lideri Celal Talabani rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırıldı. Talabani'nin sağlık durumunun iyi olmadığını ileri sürüldü.

Federal Kürdistan Bölgesi eski Başbakanı Berhem Salih, Talabani'nin ABD'de hastaneye kaldırıldığını doğruladı, sağlık durumunun kötü olduğuna dair haberleri ise yalanladı.

Dr. Berhem Salih yaptığı açıklamada, dün gece bizzat Talabani ile telefonla görüştüğünü belirterek, "Durumu çok iyi" dedi. Salih, Talabani'nin kısa sürede ülkesine geri döneceğini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...