'Suudi Arabistan ve BAE'de güvenli nokta olmayacak'

Düzenleyen:
'Suudi Arabistan ve BAE'de güvenli nokta olmayacak'

DÜNYA Haberleri

Husiler örgütünün siyasi kanat yetkilisi bir televizyon programında Suudi Arabistan ve BAE'de bundan sonra hiçbir noktanın güvenli olmayacağını öne sürdü.

İran merkezli Tasnim Haber Ajansı'nın aktardığına göre, Yemen'de bir televizyon programında konuşan Husiler örgütünün siyasi komisyon üyesi İbrahim Deylimi, bundan sonra Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)'de hiçbir noktanın güvende olmayacağını ifade etti.

Husiler'in ellerindeki tüm güçle Suudi Arabistan ve BAE'ye bağlı siyasi merkezler ile petrol tesislerine saldırılar düzenleyeceğini bildiren Deylimi, "Bundan sonra füzelerimiz ve havan toplarımız, Suudi Arabistan ve BAE'deki merkez ve tesisleri hedef alacak, bu ülkelerde güvenli nokta kalamyacak" dedi.

Deylimi ayrıca, bu ülkelerde bulunan yabancı şirketleri uyararak, Suudi Arabistan ve BAE'deki yatırım şirketlerinin de hedef alınacağının altını çizdi.

Yanı sıra şu an Yemen'de bir insanlık faciası yaşandığını ifade eden Husiler örgütü yetkilisi, insan hakları kuruluşlarına tepki göstererek, "İnsan hakları kuruluşları ve Birleşmiş Milletler (BM) derin sessizliğe gömülerek bu cinayetlere göz yumuyor" iddiasında bulundu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...