Suriye'de günün bilançosu, 16'sı çocuk 72 ölü

/ Kaynak: AA
Suriye'de günün bilançosu, 16'sı çocuk 72 ölü

DÜNYA Haberleri  / AA

Suriye'de rejime bağlı ordu birliklerinin ülke genelinde düzenlediği operasyonlarda 16'sı çocuk 72 kişinin öldüğü bildirildi.

Suriye'de rejime bağlı ordu birliklerinin ülke genelinde nbsp;düzenlediği operasyonlarda 16'sı çocuk 72 kişinin öldüğü bildirildi. nbsp;Suriye İnsan Hakları Örgütü (SNHR), rejime bağlı güçlerin yönetim nbsp;karşıtlarına yönelik hava ve karadan gerçekleştirdiği saldırılarda Halep'te 23, nbsp;Şam'ın banliyölerinde 22, Dera'da 9, Humus'ta 5, İdlib ve Hama'da 4'er, Deyru'z nbsp;Zor'da 3, Lazkiye ve Haseke'de 1'er olmak üzere 72 kişinin yaşamını yitirdiğini nbsp;kaydetti. nbsp;Bu arada, Suriye Genel Devrim Konseyi (SRGC), Özgür Suriye Ordusu ve nbsp;düzenli ordu arasında Şam'ın içlerinde ve Halep'te şiddetli çatışmalar nbsp;yaşandığını aktardı. nbsp;SRGC, düzenli ordunun Halep'teki Miniğ Askeri Havaalanı çevresindeki nbsp;yerleşim yerlerini bombaladığını da kaydetti.Öte yandan, Suriye resmi haber ajansı SANA, güvenlik güçlerinin nbsp;çeşitli kentlerde düzenlediği operasyonlarda çok sayıda silahlı grubu etkisiz nbsp;hale getirdiğini açıkladı.


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...