Süper kadın: İterek koca tırı kardan kurtardı

Düzenleyen: / Kaynak: DIŞ HABERLER
Süper kadın: İterek koca tırı kardan kurtardı

DÜNYA Haberleri  / DIŞ HABERLER

İngiltere’de süt ürünleri firması Grahams’a ait bir tır, Cowdenbeath’te karlı yolda kaymaya başladı. 33 yaşındaki bir kadın ise dev tırı iterek kardan kurtardı.

 3 çocuk annesi Charlene Leslie (33), dev tırı iterek kardan kurtardı. Tırın kendiliğinden mi yoksa kadın tarafından itildiği için mi hareket ettiği belli değil ama çekilen videonun sosyal medyada yayımlanmasıyla kadın kahraman muamelesi görmeye başladı. Olay sırasında yanında 10 ve 2 yaşlarındaki iki kızının olduğunu belirten Charlene, “Zor durumda biri olduğunu görürsem yerimde duramam hemen yardıma koşarım. Yaptığım çok tehlikeliydi ama o sırada hiç kendimi düşünmüyordum. Neyse ki yaptığım yardım işe yaradı” diye konuştu. Kadının fedakarlığından çok etkilenen Grahams yöneticileri, kadını bir sene bedava süt ürünleriyle ödüllendirdi. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: DIŞ HABERLER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...