Su parkında feci son... Doğum günü kutlaması faciayla bitti!

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Su parkında feci son... Doğum günü kutlaması faciayla bitti!

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

İngiltere’de yarışta şişme botla denize açılan 11 yaşındaki kız boğularak öldü

İngiltere’nin Berkshire bölgesinde Liquid Leisure isimli su parkında düzenlenen doğum günü partisinde 10 kişi şişme botlarla yapılan yarış kapsamında denize açıldı. Bunlardan ismi Kyra olarak açıklanan 11 yaşındaki kız, bir daha geri dönmedi. Arkadaşları, Kyra’nın yüzme bilmediğini ve suya düşerek çırpınmaya başladığını ifade ettiler. Saatler süren aramalar sonrasında Kyra bulundu ve hemen hastaneye kaldırıldı.

CANKURTARANLARIN İHMALKARLIĞI 

Yapılan müdahalelere rağmen kız çocuğu kurtarılamadı. Kyra’nın kaybolduğunu öğrenmesiyle feryat etmeye başlayan anne, kurtarma görevlilerin olaya çok geç müdahale ettiğini ifade etti. Görgü şahitleri de parktaki cankurtaranları hazırlıksız ve teçhizat bakımından yetersiz olmakla suçladı. Cankurtaranlardan biri kızı su altında aramak için ziyaretçilerden gözlük istemiş.

Su parkında feci son... Doğum günü kutlaması faciayla bitti!

Polis olayla ilgili olarak soruştırma başlattı, tesis faaliyete kapatıldı.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...