Su kanalında binlerce balığın ölüsü bulundu

Düzenleyen:
Su kanalında binlerce balığın ölüsü bulundu

DÜNYA Haberleri

ABD'nin Long Island bölgesinde binlerce balığın cansız bedenleri su kanalını olduğu gibi kapladı. Yoğun kokuya sebep olan istif görenleri şaşkına çevirdi.

Geçtiğimiz pazartesi günü New York'un doğu yakasındaki bir kıyı bölgesi olan Long Island'ın su kanallarında yoğun bir koku hâkimdi. Kıyıya vuran binlerce balığın cansız bedenleri görenleri şaşkınlığa uğrattı.

Yapılan araştırmalarda atıklardan kaynaklanan bir zehirlenmeye rastlanmazken, balıkların hepsinin oksijen yetersizliğinden öldüğü tespit edildi.

TOPLU HALDE ÖLÜME GİTTİLER

Tahminlere göre, balıklar okyanustan buraya sürü halinde geldi. Büyük balıklar tarafından uzun süre takip edildiği düşünülen balık sürüsünün son çare olarak su kanalına saptığı sonucuna ulaşıldı. Su kanalında oksijen yetersiz gelince bütün sürü can kaybetti. Benzer bir olayın New Jersey'de de yaşandığı görülmüştü.

Olay yerine gelen balıkçılara ise adeta piyango vurmuştu. Durumu fırsata çeviren balıkçılar, ölü balıkları tek tek topladı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...