Steve Jobs'ın terlikleri açık artırmaya çıktı! Satış fiyatı dudak uçuklattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Steve Jobs'ın terlikleri açık artırmaya çıktı! Satış fiyatı dudak uçuklattı

DÜNYA Haberleri

Pankreas kanseri nedeniyle 2011 yılında hayatını kaybeden Steve Jobs'ın terlikleri, açık artırmayla satışa sunuldu. Jobs tarafından 70'li ve 80'li yıllarda kullanılan terlikler, 218 bin dolara alıcı buldu.

2011 yılında Apple'daki görevini bıraktıktan yaklaşık bir buçuk ay sonra pankreas kanserinden hayatını kaybeden 56 yaşındaki Steve Jobs'ın sandaletleri, bir müzayede evinin düzenlediği açık artırmada satışa sunuldu.  

60 bin dolara alıcı bulması beklenen terlikler, adı açıklanmayan bir şahıs tarafından 4 katından daha fazla bir fiyata, 218 bin 750 dolara satın alındı.

Müzayede evi tarafından yapılan açıklamada, terliklerin iyi durumda olduğu ve Jobs’ın 70’li ve 80’li yıllarda gardırobunun vazgeçilmez parçası olduğu bilgisi paylaşıldı.

MEKTUBU DA SATIŞA ÇIKARILMIŞTI

56 yaşında hayatını kaybeden Jobs'un eşyaları bir bir satılıyor. Geçtiğimiz günlerde Jobs'ın 18 yaşındayken çocukluk arkadaşına yazdığı mektup açık artırma ile satışa çıkarılmıştı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...