'Soros, ABD’den sınır dışı edilsin' kampanyası

Düzenleyen:
'Soros, ABD’den sınır dışı edilsin' kampanyası

DÜNYA Haberleri

ABD’de, Macar kökenli milyarder George Soros’u sınır dışı edilmesi için kampanya başlatıldı. 9 binden fazla kişi Soros’un gönderilmesini isteyen online dilekçeye imza attı.

Soros muhalifleri, ünlü iş adamını Açık Toplum Vakfı üzerinden 100 ülkenin iç ilişkilerine müdahale etmekle suçluyor. Soros’un art arda Avrupa’daki ve dünyanın diğer bölgelerindeki isyanların fitilini ateşlediğini ve tartışmalı faaliyetleri olduğunu belirten anti-Soros cephesi, ABD için tehdit oluşturduğu konularda da müdahil olduğunu iddia ediyor. ABD’deki protesto yürüyüşlerinin arkasındaki 50’den fazla grubun Soros’un kaynaklarından yararlandığı da belirtiliyor. Başkan Trump’ın yakın çevresine sık sık Soros’u şikâyet ettiği biliniyor. George Soros için aynı şekilde Macaristan’da da ülkeye sokulmaması yönünde bir kampanya yürütülüyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...