Sonu filmdeki gibi bitmedi

Sonu filmdeki gibi bitmedi

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de iki mahkum, "Esaretin Bedeli" filmindeki gibi tünel kazarak hapisten kaçmaya çalıştı ancak sonları filme benzemedi.

İngiltere'de David Crossfield ve Jordan Morgan isimli tutuklular, Esaretin Bedeli filmindeki gibi tünel kazarak hapisten kaçmaya çalıştılar. Firar teşebbüsü, filmdeki gibi sonuçlanmayınca gençler yakayı ele verdi.
Preston'da kale gibi hapishanede kundakçılık suçlamasıyla hakkında verilecek kararı bekleyen Morgan'ın (18), hücre arkadaşı Crossfield (18) ile ünlü Esaretin Bedeli filmindeki gibi tünel kazarak hapishaneden kaçmaya çalıştıkları bildirildi. Hücre duvarını kazan ve çıkan toprağı pantolonlarının içinde saklayarak boşaltan mahpuslar, başrollerinde Tim Robbins ve Morgan Freeman'ın olduğu, 1994 yapımı filmdeki kadar usta davranamayınca firar teşebbüsü akim kaldı. Rutin güvenlik kontrollerinde hücrede kocaman bir oyuk bulundu. Tutukluların, duvarı oyup havalandırma deliğine ulaşsalar bile yine hapishane içine çıkacakları bildirildi. nbsp;
Hakim Silvia Dacre, firar teşebbüsünün gerçekçi değil hayalci olduğunu belirterek Morgan ve hırsızlıktan hapishanede bulunan Crossfield'e ikişer ay hapis cezası verdi, odaları ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...