Son dakika: Wagner isyanı sonrası Putin'den ilk açıklama

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: Wagner isyanı sonrası Putin'den ilk açıklama

DÜNYA Haberleri

Son dakika haberi: Rusya'nın Wagner ile anlaşması sonrası Vladimir Putin'den ilk açıklama geldi. Putin, Savunma Bakanlığı yetkilileriyle irtibat halinde olduğunu söyledi.

Son dakika haberi: Rusya ile Wagner arasındaki kriz, Belarus'un araya girmesiyle 24 saat sürmeden sona erdi. Wagner liderinin Belarus'a gönderilme kararı ve masada krizin çözülmesi sonrası Vladimir Putin önemli açıklamalarda bulundu.

Gözlerin çevrildiği Rusya lideri Putin, ilk açıklamasında "Savunma Bakanlığı yetkilileriyle sürekli iletişim halindeyim. Önceliğimiz Ukrayna'daki harekat. Ukrayna'daki tüm planlarımız gerçekleşecek" ifadelerini kullandı.

"GÜNE BUNUNLA BAŞLIYORUM, BUNUNLA BİTİRİYORUM"

Rus lider Putin, Ukrayna'da harekatının kendisi için önemini "Güne bununla başlıyorum, bununla bitiriyorum" sözleriyle anlattı. Putin, "Rusya, Ukrayna'daki özel askeri harekat ile ilgili tüm planların ve görevlerin gerçekleştireceğinden emindir" dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...