Son dakika: Rusya'nın başkenti Moskova'da patlama

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: Rusya'nın başkenti Moskova'da patlama

DÜNYA Haberleri

Son dakika haberleri: Rusya'nın başkenti Moskova’da çok şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlama sonrasında 45 kişi yaralandı.

Rusya'nın başkenti Moskova yakınlarındaki Sergiyev Posad'daki Zagorsk optik-mekanik fabrikasının topraklarında bir patlama meydana geldi, tesisin yakınındaki bazı evlerin ise camları patladı. Yaşanan olay sonrası çevrede büyük güvenlik önemleri alındı. Resmi kaynaklardan patlamanın nedenine ilişkin bir açıklama yapıldı.

45 KİŞİ YARALANDI

Olay yerinden alınan ilk bilgilere göre meydana gelen patlamada 45 kişi yaralandı. Tıbbi tedavi için yerel hastanelere götürüldüler. Civardaki çok sayıda bina hasar gördü.

Yetkililer, patlamanın nedeni ve koşulları hakkında soruşturma başlattı. Rusya Soruşturma Komitesi, patlayıcı işler sırasında güvenlik kurallarını ihlal etme suçlamasıyla en fazla dört yıl hapis cezası gerektiren bir ceza davası açtığını söyledi. (Kaynak: Tass)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...