Rusya: Deprem nedeniyle Türkiye'ye 100 kişilik ekip göndermeye hazırız

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Rusya: Deprem nedeniyle Türkiye'ye 100 kişilik ekip göndermeye hazırız

DÜNYA Haberleri

SON DAKİKA HABERİ: Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17'de 7,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, çevre illerde de şiddetle hissedildi. Depremin ardından Türkiye teyakkuza geçti ve tüm imkanlar bölge için seferber edildi. Bölgede artçı sarsıntılar devam ederken, dünya liderlerinden de başsağlığı ve taziye mesajları peşpeşe geliyor. Rusya Acil Durumlar Bakanlığı, deprem nedeniyle Türkiye'ye 100 kişilik arama kurtarma ekibini taşıyan 2 adet İl-76 uçağı gönderilmeye hazır olduğunu ifade etti.

Türkiye sabaha Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17'de 7,4 büyüklüğündeki deprem ile güne uyandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dördüncü seviye alarm verildiğini ve bu durumun uluslararası yardımı da içeren bir alarm olduğunu ifade etti.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, deprem nedeniyle Türkiye'ye 100 kişilik arama kurtarma ekibini taşıyan 2 adet İl-76 uçağının gönderilmeye hazır olduğu bildirildi.

 

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE İL İL SON DURUM… 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...