Son dakika: Paris'te tren garında bıçaklı saldırı: Çok sayıda yaralı var

- Güncelleme:
Son dakika: Paris'te tren garında bıçaklı saldırı: Çok sayıda yaralı var

DÜNYA Haberleri

Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan tren garında bir kişinin gerçekleştirdiği bıçaklı saldırısı sonucu 1'i polis 5 kişinin yaralandığı bildirildi. Bıçaklı saldırgan etkisiz hale getirilirken, aksayan tren seferleri normale döndü.

Paris'te sular durulmuyor. Saldırı haberleri art arda geliyor. Son dakika haberine göre bölgede bulunan bir tren istasyonunda saldırı gerçekleşti. Bıçaklı olduğu öğrenilen saldırgan dehşet saçtı. Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan tren garında bir kişinin gerçekleştirdiği bıçaklı saldırısı sonucu çok sayıda yaralıların olduğu bildirildi. Sağlık ekiplerinin alandaki yaralılara müdahale ettiği, etkisiz hale getirilen zanlının ise alandan götürüldüğü bildirildi.

Son dakika: Paris'te tren garında bıçaklı saldırı: Çok sayıda yaralı var

1'i POLİS 5 KİŞİ YARALANDI

Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, Paris'teki Gare du Nord tren istasyonunda bir kişinin çok sayıda kişiyi yaraladığını söyledi. Kişinin polis güçleri tarafından etkisiz hale getirildiğini de sözlerine ekledi. Hauts-de-France Bölgesel Ekspres Ulaşımının (TER) Twitter hesabından yapılan açıklamada, Gare du Nord'da bıçaklı bir saldırganın alandaki yolculara saldırıldığını doğruladı. Bıçaklı saldırısı sonucu 1'i polis 5 kişi yaralandı. Açıklamada, bir süre kesintiye uğrayan tren seferlerinin yeniden başladığı bilgisine yer verildi.

SON SALDIRIDA 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Son olarak Paris'te Ahmet Kaya Kültür Merkezi yakınlarında bir saldırı gerçekleşmiş. Saldırıda 3 kişi hayatını kaybederken 4 kişi yaralanmıştı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...