SON DAKİKA! İsrail, kendi askerlerine bomba yağdırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
SON DAKİKA! İsrail, kendi askerlerine bomba yağdırdı

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberi: El Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, esir aldıkları askerlerin İsrail ordusu tarafından öldürdüğünü duyurdu. Gazze'ye karadan gelmeye çalışan işgalcileri uyaran Ubeyde 4 seçenek sundu...

Hamas'ın silahlı kanadı Kassam Tugayları, İsrail'e karşı "Aksa Tufanı" operasyonu başlattı. İlk olarak abluka altındaki Gazze Şeridi'nden 5 bin füze fırlatıldı. Ardından da motorlu paraşütle İsrail tarafına geçen Filistinli silahlı gruplar, askeri bölgelere saldırdı. Bu durum sonrası İsrail, Filistin'e savaş açtığını açıkladı. İki gündür süren çatışmalarda 700 İsrailli hayatını kaybetti, 2 bin 150 kişi de yaralandı. Filistin tarafında ise 78'i çocuk, 41'i kadın olmak üzere 413 kişi şehit düştü, 2 bin 300 kişi yaralandı.

"ESİR ALDIĞIMIZ ASKERLER İSRAİL TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ"

Bölgede şiddetli çatışmalar devam ederken El Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde'den yeni bir açıklama geldi. Ubeyde, esir aldıkları askerlerin İsrail tarafından öldürdüğünü söyledi.

"ELİMİZDE 100'DEN FAZLA İŞGALCİ VAR"

Sözcü Ubeyde “Elimizde yüksel rütbeli askerlerin de bulunduğu 100’den fazla esir var. Bugün bir grup işgalciyi daha yakalayıp Gazze’ye getirdik. El Aksa Fırtınası Operasyonu devam ediyor” dedi.

"YA ÖLECEKSİNİZ YA YAKALANACAKSINIZ YA DA..."

Gazze'ye karadan gelmeye çalışan işgalcileri uyaran El Kassam Tugayları Sözcüsü; "Dört seçeneğiniz var; ya öldürüleceksiniz, ya yakalanacaksınız, ya sakatlanacaksınız, ya da sonsuza kadar psikolojiniz bozuk yaşamaya çalışacaksınız." dedi.

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Rasim iğde 9 Ekim 2023 12:44

Filistin halkının şanlı mücadelesini selamlıyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...