Son dakika haberi! ABD'de silahlı saldırı: En az 22 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Son dakika haberi! ABD'de silahlı saldırı: En az 22 ölü

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

Son dakika haberi: ABD'nin Maine eyaletinde bir zanlı, 3 ayrı bölgede insanların üzerine ateş açtı. Silahlı saldırıda en az 22 kişi hayatını kaybederken, onlarca kişi yaralandı.

Son dakika haberi: ABD'nin Maine eyaletinde korkunç bir saldırı meydana geldi. Leviston kentinde kimliği belirlenemeyen bir zanlı, 3 ayrı bölgede insanların üzerine ateş açtı. Saldırı sonucu 22 kişinin hayatını kaybettiğini, 60'a yakın kişin de yaralandığını belirtti.

OKULLAR TATİL EDİLDİ

Auburn Belediye Başkanı Jason Levesque, olay nedeniyle okulların tatil edildiğini, yetkililerin Lewiston'daki silahlı saldırının şüphelisini aradığını ifade etti.

Ayrıca, Androscoggin İlçesi Şerif Ofisi, şüphelinin, elindeki tüfekle ateş eder pozisyonda görüntülendiği iki fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak, kimliğinin tespit edilmesi ve yakalanması için çevre sakinlerini yardıma çağırdı.

Son dakika haberi! ABD'de silahlı saldırı: En az 22 ölü

MASKE TAKMAMASI DİKKAT ÇEKTİ

Güvenlik kamerası kayıtlarında kahverengi mont ve siyah pantolonlu zanlının, elinde uzun namlulu bir silahla insanları hedef aldığı görüldü.

Üzerindeki kıyafetlerden saldırı için hazırlandığı düşünülen zanlının, yüzüne maske takmadığı ve kimliğini saklama kaygısı gütmediğine dikkat çekildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...