Somoli'de patlama, 1 ölü 9 yaralı

/ Kaynak: AA
Somoli'de patlama, 1 ölü 9 yaralı

DÜNYA Haberleri  / AA

Somali'nin başkenti Mogadişu'da bomba yüklü bir araçla düzenlenen saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiği 9 kişinin ise yaralandığı bildirildi.

Somali'nin başkenti Mogadişu'da bomba yüklü bir araçla düzenlenen saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiği 9 kişinin ise yaralandığı bildirildi. Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, bir araca yerleştirilen bombayla bir mahalle pazarında meydana gelen saldırı, bölgede bulunan Somali Meclis heyetini taşıyan konvoyu hedef aldı. Saldırının etkisiyle çevredeki binalar hasar görürken, başka bir patlama ihtimaline karşı bölgede güvenlik önlemleri alındı. Ölen ve yaralanan kişilerin sivil olduğu belirtilen söz konusu saldırıyı, henüz üstlenen olmadı. Bölgede bir süredir Eş-Şebab örgütü ile 2 yıl önce Şebab'tan ayrılan "Ra'su'l-Kambuni" fraksiyonu arasında çatışmalar yaşandığı belirtiliyor.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...