Sevmeyip garaja kilitledi, 30 senede 3 kat değerlendi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sevmeyip garaja kilitledi, 30 senede 3 kat değerlendi

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

1984 yılında 10 bin sterline satın alınan otomobil, sahibi tarafından beğenilmeyince garaja kilitlendi. Bugüne kadar sadece 3 bin kilometre yol yapan araç, açık artırmayla satışa çıkarıldı ve 30 bin sterline (1.100.000 TL) satılması bekleniyor.

MEHMET EMİN ARVAS - İngiltere’nin Leicester şehrinde kimliği Bay Pick olarak açıklanan adam, 1984 senesinde 10 bin sterline (365.000 TL) bir Ford Cabri otomobil satın aldı. The Sun gazetesindeki habere göre Bay Pick arabayla sadece 800 kilometre yol katetti ama beğenmeyip Ford’a “Arabayı kullanmayı reddediyorum” ifadesini kullanarak şikâyet mektubu gönderdi. Ama iade edip parasını istemek yerine arabayı garaja kilitledi.

Ömrünün sonuna kadar arabayı kullanmayan adam 2014 yılında öldü. Capri birkaç kere el değiştirdi ama sonraki sahipleri tarafından da pek kullanılmadı. Toplamda sadece 3 bin kilometre yapan araba, 30 sene sonra Hertfordshire’da açık artırmayla satışa çıkarıldı.

Müzayede evi Brightwells Auctioneers görevlisi Will Daniels “Araba, yeni hissi vermesi sebebiyle çok nadir” dedi. Arabanın 30 bin sterline (1.100.000 TL) satılması bekleniyor.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...