Seri lastik hırsızı sırra kadem bastı!

Seri lastik hırsızı sırra kadem bastı!

DÜNYA Haberleri

Almanya'nın Frankfurt kentinde park halinde duran Mercedes marka üç lüks aracın tekerleri yaklaşık 4 hafta önce park yerinde çalındı.

İkisi Türk'e ait olan araçların tekerlerini sabah sularında çalan hırsızlar sırra kadem bastı. Yalnız olmadıkları tahmin edilen hırsızların tekerleri çıkarmak için önce kriko ile kaldırıp altına taş koydukları görüldü. Mercedes markalı lüks araçlardan c350 markanın sahibi Yaşar Kuzpınarı, "Aracı daha bir hafta önce almıştım. öğle vardiyasında çalıştım. Saat 23.00 sularında eve gelerek aracı park ettim. Sabah işe erken kalktığımda aracın tekerleri olmadığını fark ettim. Parktaki diğer iki aracında tekerleri yoktu. Bu durumda polisi arayarak haberdar ettim. Hırsızların bir an önce yakalanmasını ve adalet önünde hesap vermelerini istiyoruz."dedi. Mercedes c220 aracının ise München plakası taşıdığı görülürken tekerlerin değeri ise 2000 euro olduğu öğrenildi. nbsp;


Kaynak: Sabah Avrupa

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...