Savaşın çirkin yüzü: Ukrayna'dan yağmalananlar Rusya'da internette satılıyor

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
Savaşın çirkin yüzü: Ukrayna'dan yağmalananlar Rusya'da internette satılıyor

DÜNYA Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken savaşın diğer yüzü yağma haberleri de gündem de zaman zaman yerini alıyor. Rusya’nın eBay’i olarak bilinen Avito’da Ukrayna’dan yağmalanan ürünlerin satıldığı iddia edildi.

Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı savaş dördüncü ayına doğru yaklaşıyor. Savaşa ilişkin pek çok acı tablo paylaşılırken savaşın diğer acı yüzünü de yağma olayları oluşturuyor. Rusya’nın eBay'i olarak bilinen Avito'da, Ukrayna'dan yağmalanan ürünlerin satıldığı iddia edildi. Ukraynaca etiketin bulunduğu Samsung marka çamaşır makinesi, gelen tepkiler üzerine siteden kaldırıldığı iddia edildi. 

Ülkede daha önce de yağmalanan ürünlerin kargoyla Belarus’tan kendi ülkelerine gönderildiği iddia edilmişti.

Ukrayna’ya ait bir Twitter hesabında yayınlanan bir ise Rus askerlerinden kalan terkedilmiş siperlerin olduğu bölgede bir çamaşır makinası görülüyor. Ukrayna askeri ‘bunun burada ne işi var?’ sorusu ile görüntüleri paylaştı.



 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...