Sarışın başbakanın niyeti kulis yapmakmış

Sarışın başbakanın niyeti kulis yapmakmış

DÜNYA Haberleri

Mandela'nın cenaze töreninde Başkan Obama'ya 'samimi' davranınca 'first lady'i kızdıran Danimarka Başbakanı Schmit'in maksadı farklıymış.

Nelson Mandela için düzenlenen cenaze töreninde ABD Başkanı Barack Obama'nın, Danimarka'nın kadın Başbakanı Helle Thorning-Schmidt ile samimi sohbeti ve buna First Lady'nin sert bakışlarla verdiği tepki dünya gündemine oturdu. Başkan Obama, Schmidt ile gülüşüp hatıra fotoğrafı çektirirken, Michelle Obama'nın bu durumdan duyduğu rahatsızlık yüz ifadesine yansıdı. İlerleyen dakikalarda Michelle Obama olaya el koydu ve kocası ile bayan Schmidt'in arasına oturdu. Dünya medyasında yer alan kareler, Danimarka'da tartışmaya yol açtı. Danimarka basını, bayan Schmidt'in, başbakanlık sonrası uluslararası bir göreve geçmek istediğini; bunun için ABD ve İngiltere liderleriyle kulis yaptığını ifade ettiler.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...