Rusya'ya ağır darbe! 4 Rus general öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Rusya'ya ağır darbe! 4 Rus general öldürüldü

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı savaş 21’nci güne girdi. Çatışma ve bombardıman altındaki ülkede ölü sayıları da artıyor. Ukrayna öldürülen Rus generallerin sayısının 4’e çıktığını duyurdu.

Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı savaş devam ederken bölgeden çok sayıda ölüm haberleri de geliyor. Ukrayna İçişleri Bakanlığı Danışmanı Anton Gerashchenko, 46 yaşındaki Tümgeneral Oleg Mityaev’in Salı günü Mariupol’de öldürüldüğünü duyurdu.

DAHA ÖNCE SURİYE’DE SAVAŞMIŞTI

Mityaev'in 150. motorlu tüfek tümeni komuta ettiğini ve Suriye'de savaştığını öğrenildi.

ÖLDÜRÜLEN GENERAL SAYISI 4’E ÇIKTI

Tümgeneral Oleg Mityaev’in de ölümüyle öldürülen Rus General sayısı 4’e yükselmiş oldu.

13 BİN 500 RUS ASKERİ HAYATINI KAYBETTİ

Ukrayna, 24 Şubat'ta başlayan Rusya'nın işgal harekatının ardından geçen 21 günde, Rus askeri güçlerinin yaşadığı kayıpları açıkladı. Açıklamada, "Ukrayna'ya saldıran Rus ordusundan 13 bin 500'den fazla askeri öldürüldü, 81 uçak, 95 helikopter, 404 tank, 1279 zırhlı araç, 150 top, 64 roketatar sistemi ve 36 hava savunma sistemi, 640 araç, 3 hafif sürat teknesi, 60 yakıt aracı ve 9 İHA imha edildi" denildi.


Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...