Rusya'dan Ortadoğu mesajı: Türkiye olmalı

Düzenleyen:
Rusya'dan Ortadoğu mesajı: Türkiye olmalı

DÜNYA Haberleri

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Mihail Bogdanov, Suriye ve Irak'taki terör yataklarının yok edilmesi konusunda Türkiye'nin önemli bir rol oynaması gerektiğini söyledi.

Başkent Moskova'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bogdanov, Suriye ve Irak'taki meşru yönetimlerin ve bu ülkelerde devam eden süreçlerde yer alan tüm katılımcıların vereceği onayla Türkiye'nin terör yataklarının imha edilmesinde önemli rol üstlenmesi gerektiğini vurguladı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in geniş kapsamlı terörle mücadele cephesi kurulması için uzun süredir çağrı yaptığını anımsatan Bogdanov, Türkiye'nin de bu çerçevede önemli bir role sahip olması gerektiğinin altını çizdi.

"IRAK HÜKÜMETİNE SİLAH VERİYORUZ"

Bogdanov ayrıca, Irak hükümetine silah ve askeri teknoloji sevk ederek DAEŞ'le mücadele konusunda destek verdiklerini ifade etti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...