Rusya'da Su-24 savaş uçağı düştü

Düzenleyen: / Kaynak: Sputnik
- Güncelleme:
Rusya'da Su-24 savaş uçağı düştü

DÜNYA Haberleri  / Sputnik

Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Volgograd Bölgesi’nde planlı eğitim uçuşu sırasında bir Su-24 savaş uçağının düştüğü bildirildi. Silahsız uçuş gerçekleştiren aracın ıssız bir yere düştüğü kaydedilirken, olay yerine Mi-8 helikopteriyle arama kurtarma ekibi gönderildi.

Rusya Savunma Bakanlığı, Rus Hava Kuvvetleri’ne ait Su-24 tipi savaş uçağının planlı uçuş sırasında Volgograd Bölgesi’ndeki ıssız bir alana düştüğünü duyurdu.

ISSIZ ALANA DÜŞTÜ

Açıklamada, Rusya Hava ve Uzay Kuvvetleri’ne ait Su-24 tipi bir savaş uçağının Volgograd Bölgesi’ne düştüğü aktarılarak, “Volgograd Bölgesi’ndeki planlı bir eğitim uçuşu sırasında Su-24 uçağı düştü. Mühimmatsız gerçekleşen uçuş ıssız bir alana düştü. Olay yerine arama-kurtarma ekiplerine ait Mi-8 helikopterleri gönderildi” denildi.

Açıklamada, pilotların sağlık durumu hakkında bilgi verilmezken, uçağın yakınına düştüğü Volgograd’a bağlı Kalachyovsky kentinde herhangi bir can ve mal kaybının olmadığı belirtildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Sputnik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...