Rusya'da seri katil alarmı! Kadınları öldürüp...

Düzenleyen:
Rusya'da seri katil alarmı! Kadınları öldürüp...

DÜNYA Haberleri

Moskova'da, şehrin iki ayrı yakasında, 3 hafta arayla, siyah bavul içerisine konan iki çıplak kadın cesedi bulundu. Adli tıp uzmanları, üç hafta arayla katledilen kurbanların ölüm nedenini belirleyemedi.

Moskova'nın güneydoğusundaki Lyublino'daki büyük bir alışveriş merkezinin yakınında, gezinen bir polis memuru şüpheli bir valiz buldu.

Valizin içerisinden, sarışın ve çıplak bir kadın cesedi çıktı. Ama kadının kimliği adına, üzerinde hiçbir belge yoktu. Nasıl öldürüldüğü ise bilinemiyor. Kaynaklardan gelen haberlere göre: "Şiddetli bir ölüm ya da tecavüz belirtisi yok".

Kurbanın sırtında üç satırlık kendine özgü bir taç dövmesi vardı.

Bu olayların art arda yaşanması ise halkı korkuttu. Çünkü sadece 3 hafta önce, yine genç bir kadının çıplak vücudu, güneybatı Moskova'daki Vorontsovsky parkında bir oyun alanına yakın bir yerde bulundu. Ceset aynı şekilde siyah bir valiz içerisine yerleştirilmişti.

Bu ceset de aynı şekilde bir 18-25 yaşları arasında bir kadına aitti.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...