Rusya: Zaporijya Nükleer Santrali ateş altında

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Rusya: Zaporijya Nükleer Santrali ateş altında

DÜNYA Haberleri

Ukrayna'da çatışmalar sürüyor. Tüm dünyanın savaşın başından beri en çok korktuğu durumlardan biri de Zaporijya Nükleer Santrali’ne saldırı olasılığıydı. Rusya Ukrayna’nın santraline top atışı gerçekleştirdiğini iddia etti

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları devam ediyor. Rusya, Ukrayna ordusunu Zaporijya nükleer santraline saldırmakla suçladı. Savaşın başından beri dünyanın diken üzerinde durduğu Zaporijya Nükleer santralini yakınına top mermilerinin bir depo alanı yakınına düştüğü, herhangi bir radyasyon sızıntısı gerçekleşmediği ifade edildi.Zaporijya çevresinde Rusya'nın roket ve havan topu saldırıları da sürüyor.

Öte yandan Rus işgalinden kurtarılan Herson'a ilk yolcu treni seferi gerçekleştirildi. İlk yolcular Kiev'den gelirken, 10 gün sonra yapılması planlanan seferin tahminlerden çok daha erken gerçekleştirildiği belirtildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...