Rusya-Ukrayna krizinde ipler iyice gerildi: Donetsk'te çok sayıda patlama

Düzenleyen:
Rusya-Ukrayna krizinde ipler iyice gerildi: Donetsk'te çok sayıda patlama

DÜNYA Haberleri

Ukrayna-Rusya arasındaki ipler iyice gerildi. Reuters'ın haberine göre, Ukrayna'da ayrılıkçılara ait Donetsk şehir merkezinde çok sayıda patlama duyuldu.

Ukrayna ve Rusya arasındaki kriz devam ederken Donetsh şehir merkezinden gelen çok sayıda patlama sesleri ile ipler iyice gerildi. Reuters'ın haberine göre, Ukrayna'da ayrılıkçıların elinde bulunan Donetsk şehir merkezinde çok sayıda patlama sesi duyuldu. Reuters'a konuşan bir görgü tanığının ifadesine göre, Donetsk'te hoparlör aracılığıyla yapılan anonsta vatandaşlardan dikkatli olmalarını istedi. Ancak, patlamaların kaynağı netlik kazanmadı.

Beyaz Saray da Rusya'nın Ukrayna'ya her an saldırı başlatabileceğini iddia etti. ABD Başkanı Joe Biden'ın, düzenli aralıklarla Ukrayna krizine ilişkin bilgilendirildiği, son durumu görüşmek için ulusal güvenlik konseyini toplayacağı belirtildi.


Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...