Rusya uçuşları durdurduğunu açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Rusya uçuşları durdurduğunu açıkladı

DÜNYA Haberleri  / İHA

Ukrayna harekatı sonrasında Rusya Federal Havacılık Ajansı 24 Şubat ile 2 Mart tarihleri arasında ülkenin güneyindeki tüm havaalanlarında uçuşların durdurulduğunu açıkladı.

Rusya’nın Ukrayna topraklarına saldırması üzerine her iki ülkede de gerilim had safhada. Rusya’nın dün gece Donbass’a girmesiyle yüzlerce Ukraynalı askerin öldüğü açıklanmıştı. Bölgede tansiyon yükselirken Rusya Federal Havacılık Ajansı’ndan açıklama geldi. Ajans, Donbass Bölgesi’ne yakın noktalarda bulunan havaalanlarında yurtiçi ve yurtdışı tüm uçuşların iptal edildiği belirtti.

RUSYA UÇUŞLARI DURDURDU

Ajans “2 Şubat 2022'den, 2 Mart 2022 tarihine kadar Rusya'nın güneyindeki Rostov, Krasnodar, Anapa, Gelencik, Elista, Stavropol, Belgorod, Bryansk, Orel, Kursk, Voronej, Simferopol kentlerine tüm uçuşlar geçici olarak durdurulmuştur. Uçuş kısıtlamaları kaldırıncaya kadar havaalanlarına gidilmemesi şiddetle tavsiye edilir” denildi.

                                        

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...