Rusya Savunma Bakanlığı paylaştı: Kiev'deki AVM'nin vurulma anı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi/İHA
Rusya Savunma Bakanlığı paylaştı: Kiev'deki AVM'nin vurulma anı

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi/İHA

Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı savaş devam ediyor. Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna’nın başkenti Kiev’de vurulan alışveriş merkezinin görüntülerini paylaştı.

Rusya Savunma Bakanlığı, pazar akşamı Ukrayna’nın başkenti Kiev’de vurulan alışveriş merkezinin (AVM) roketatar sistemleri için depo olarak kullanıldığını ve bu nedenle vurulduğunu açıkladı. Saldırıda 8 kişi öldü. Rusya, roket saldırısının görüntülerini de paylaştı.

Rusya Savunma Bakanlığı paylaştı: Kiev'deki AVM'nin vurulma anıUkrayna Devet Acil Durum Hizmetleri, saldırıda hayatını kaybedenlerinin sayısının 8 olduğu açıkladı.

SALDIRIDA 8 KİŞİ ÖLDÜ

Ukrayna Devet Acil Durum Hizmetleri, Rus ordusunun başkent Kiev’deki alışveriş merkezine düzenlediği saldırı sonucu 4 kişinin hayatını kaybettiğini ve 1 kişinin de yaralandığını bildirdi ancak olaydan kısa süre sonra hayatını kaybedenlerinin sayısının 8 olduğu açıklandı.

RUSYA SAVUNMA BAKANLIĞI GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI

Rusya Savunma Bakanlığı’nın AVM’ye düzenlenen roket saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada, alışveriş merkezinin bir füze depolama alanı olarak kullanıldığını bu nedenle vurulduğunu açıkladı.

 



Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi/İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...