Rusya Kiev'deki televizyon kulesini vurdu: 5 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Düzenleyen:
Rusya Kiev'deki televizyon kulesini vurdu: 5 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

DÜNYA Haberleri

Ukrayna'nın başkenti Kiev’de bulunan televizyon kulubesini vuran Rusya, 5 kişinin ölümüne 5 kişinin de yaralanmasına yol açtı.

Rusya, Ukrayna'nın başkenti Kiev’deki televizyon kulesini hedef aldı. Düzenlenen bombalı saldırının ardından 5 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin ise yaralandığı açıklandı.

RUSYA: KİEV HALKI İLETİŞİM KULELERİNDEN UZAK DURSUN

Rusya Dışişleri Bakanlığı’nın "Kiev halkı iletişim kulelerinden uzak dursun" açıklamasından hemen sonra Rusya, başkent Kiev’deki televizyon kulesini hedef aldı. Baz istasyonları, televizyon ve radyo vericilerinin yanı sıra internet ve teknolojik altyapıların bulunduğu televizyon kulesine düzenlenen saldırı sonrası bölgedeki siviller panik kaçmaya başladı.

Ukrayna Acil Durumlar Servisi tarafından yapılan açıklamada, saldırıda ilk belirlemelere göre 5 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin de ağır yaralandığı ifade edildi.
Öte yandan saldırıdan saatler önce Rusya Savunma Bakanlığı, provokasyon içerikli yayınların sosyal medya üzerinden yayıldığını savunarak, Kiev'deki istihbarat binasının ve teknoloji üslerinin vurularak imha edileceğini duyurmuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...