Rusya, DEAŞ'ın ABD güçlerine saldırdığını açıkladı

Düzenleyen:
Rusya, DEAŞ'ın ABD güçlerine saldırdığını açıkladı

DÜNYA Haberleri

Terör örgütü DEAŞ, Suriye'de ABD güçlerinin bulunduğu Ürdün sınır hattına bir düzine saldırı düzenledi. Haberi, Rusya Savunma Bakanlığı açıkladı. Bilindiği gibi ABD Başkanı Trump, seçim öncesi propaganda dönemlerinde terör örgütü DEAŞ'ı, Obama'nın kurduğunu iddia etmişti.

Rusya Savunma Bakanlığı sözcüsü terör örgütü DEAŞ'ın Suriye'de ABD güçlerinin de mevzilendiğin Suriye hükümet güçlerine bugün bir dizi saldırı gerçekleştirdiğini açıkladı.

Rusya Savunma Bakanlığı adına açıklama yapan Tümgenerel Igor Konaşenkov, saldırların gerçekleştiği alanın Ürdün sınır hattında bulunan hükümet güçleri ve ABD askerlerinin bulunduğu yere oldukça yakın bir mesafe olduğunu belirtti.  

Trump, ''DEAŞ’ı Obama kurdu'' demişti

ABD’de Başkano Donald Trump, seçim seçilmeden önce, “DEAS’ı Obama kurdu, hilekar Hillary de buna yardımcı oldu” demişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...