Rusya Belediye binasını vurdu! O anlar kameraya yansıdı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Rusya Belediye binasını vurdu! O anlar kameraya yansıdı

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Rus ordusu Ukrayna’yı işgali 6. güne girdi. Ukrayna’nın Harkov şehrinde belediye binasının Rus güçleri tarafından havaya uçurulma görüntüleri kameralara saniye saniye yansıdı.

Rus ordusunun Ukrayna’ya yönelik işgali sürüyor. Dün gerçekleştirilen 6 saatlik müzakereden sonuç çıkmadı. Akşam saatlerinde başkent Kiev’e yeni bir saldırı düzenlendi. Rus ordusu sabah saatlerinde Ukrayna’nın ikinci büyük kenti olan Harkov’da belediye binasını bombaladı.  

Askeri hedefler dışında sivilleri de hedef alan Rus saldırıları gittikçe şiddetleniyor. Dün akşam saatlerinde Kiev’de bir lojistik deposunun balistik füzelerle vuruldu.

Temel ihtiyaçların muhafaza edildiği depoda ilk patlamalarda 6 kişi toplamda ise 28 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan son verilere göre Rus ordusunun saldırılarında 14'ü çocuk 352 sivilin öldüğünü açıkladı.

 



Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...