Rusya askeri tatbikatı başlattı! Seyir füzeleri fırlatılıyor

Rusya askeri tatbikatı başlattı! Seyir füzeleri fırlatılıyor

DÜNYA Haberleri

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko’nun birlikte izlediği balistik ve seyir füzelerinin yer aldığı tatbikat başladı

Rusya Savunma Bakanlığı önceden planlanan tatbikatın bugün başlayacağını ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in tatbikatları bizzat denetleyeceğini duyurmuştu. Putin'e Belarus lideri Alexander Lukaşenko da eşlik ediyor.  Putin ile Lukaşenko’nun, stratejik güçlerin tatbikatını ‘durum odasından’ izledikleri belirtildi. Bugün başlayan tatbikatta  balistik ve güdümlü füzeler deneniyor.

RUSYA BALİSTİK SEYİR FÜZELERİ FIRLATTI

Az önce gelen son dakika bilgisine göre Rusya balistik, seyir füzeleri fırlattı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in başkomutan sıfatıyla izleyeceği tatbikatlarda Rusya Federasyonu Havacılık ve Uzay Kuvvetleri, Güney Askeri Bölgesi, Stratejik Füze Kuvvetleri, Kuzey ve Karadeniz Filolarının kuvvetleri ve araçlarının görev alacağı bildirildi.

Rusya askeri tatbikatı başlattı! Seyir füzeleri fırlatılıyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...