Rus turistler akın akın Türkiye'ye geliyor

Düzenleyen:
Rus turistler akın akın Türkiye'ye geliyor

DÜNYA Haberleri

Türkiye ile Rusya arasındaki ilişkilerin gelişmesi turizm sektörünü de olumlu yönde etkiledi.

Havaların ısınmasıyla birlikte Rus turistler tatil için Türkiye'ye gelmeye başladı. İki ülke arasında yaşanan uçak krizinin tamamen geride kalmasıyla Türkiye sevdalısı Ruslar soluğu Antalya sahillerinde aldı.

EN POPÜLER GÜZERGAH TÜRKİYE
Rusya Tur Operatörleri Birliğinden yapılan açıklamada Rus turistlerin plaj sezonunda en popüler güzergâhının Türkiye olduğunu açıkladı.

AKIN NİSAN AYINDA BAŞLADI
Tur operatörleri Türk sahillerine yönelik talebin artışına yönelik birkaç sebep sıralıyor. Bu yıl Türkiye’deki plaj sezonunun erken başladığı belirtiliyor. Tez Tour temsilcisi Larisa Ahanova, nisan ayında dahi denize girilebildiğini belirtti. Ahanova, “Turistler nisan ayında Türkiye’yi denediler. Bu güzergâh yılın kaymağını yedi.” şeklinde konuştu.

REKOR YILI
Türkiye'yi tercih eden turistlerin sayısının yüzde 60 oranında attığını açıklayan Rus seyahat şirketleri, 2018 yılının Türkiye açısından Rusya’dan gelen turist sayısı rekorunu kırabileceğini var sayıyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...