Rus savaş uçakları sivilleri hedef aldı: 3'ü çocuk 5 kişi hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Rus savaş uçakları sivilleri hedef aldı: 3'ü çocuk 5 kişi hayatını kaybetti

DÜNYA Haberleri  / İHA

Rus savaş uçakları İdlib'deki bir tavuk çiftliğini vurdu. Sivillerin yer aldığı çiftlikte 3'ü çocuk 5 kişi hayatını kaybetti.

Rus savaş uçakları Suriye'nin idlib'deki tavuk çiftliğine sığınan sivilleri hedef aldı. Rus savaş uçaklarının saldırısı sonucu yaralı ve ölü olduğu kaydedildi. Suriye'nin Esad rejimine destek veren Rus savaş uçakları İdlib'in kuzeyindeki Maarrat Misrin bölgesi yakınlarında yer alan ve içerisinde sivillerin bulunduğu bir tavuk çiftliğini hedef aldı. 

3'Ü ÇOCUK OLMAK ÜZERE 5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Sivil Savunma Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Rus savaş uçaklarının saldırısında 3'ü çocuk, 1’i de kadın olmak üzere 5 kişi yaşamını yitirirken, 6 kişi de yaralandı. Hayatını kaybedenlerin çoğunun aynı aileden olduğu aktarılırken, saldırı sonrası bölgeye çok sayıda sivil savunma ekibi gönderildi ve yaralılar hastaneye sevk edildi. 


                  

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...