Rus iş adamı Putin’in başına ödül koydu: Ölü ya da diri getirene!

Düzenleyen:
Rus iş adamı Putin’in başına ödül koydu: Ölü ya da diri getirene!

DÜNYA Haberleri

Rusya’nın Ukrayna’ya karşı acımasız işgali devam ederken, Putin’e karşı üst üste tepkiler gelmeye devam ediyor. Rus iş adamı Alex Konanykhin, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i Ukrayna'yı işgali sırasında işlediği acımasız savaş suçları sebebiyle “Ölü ya da diri” getiren herhangi birine 1 milyon dolar ödül vereceğini duyurdu.

Rusya’nın Ukrayna’ya karşı işgalin 8’inci gününde, dikkat çeken bir paylaşım geldi. Rus girişimci ve eski bankacı Alex Konanykhin, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in başına 1 milyon dolar ödül koydu. 

PUTIN’İN BAŞINA ÖDÜL KOYDU 

Newsweek'te yer alan habere göre Alex Konanykhin, Facebook’tan bir paylaşımda bulunarak, "Putin'i, Rus ve uluslararası yasalara göre bir savaş suçlusu olarak" tutuklamaları için para ödemeye söz verdiğini açıkladı. Konanykhin aynı zamanda paylaşımında, "Bir etnik Rus ve bir Rusya vatandaşı olarak bunu ahlaki bir görev olarak görüyorum" ifadesini de kullandı.

Rus iş adamı Putin’in başına ödül koydu: Ölü ya da diri getirene!Alex Konanykhin.

“UKRAYNA’YA YARDIMI SÜRDÜRECEĞİM” 

Sosyal medya hesabındaki profil resminde Ukrayna ulusal bayrağının sarı ve mavi bir gömlek giyerken görünen Konanykhin, paylaşımında "Ukrayna'ya, Putin'in saldırılarına dayanmaları için yardımını sürdüreceğini" söyledi. 

“ÖLÜ YA DA DİRİ” 

Rus iş adamı Konanykhin diğer bir sosyal medya hesabında ise "Aranıyor: Ölü ya da diri. Vladimir Putin toplu katliam için" ifadelerinin bulunduğu bir fotoğraf paylaştı. Ancak Konanykhin, bu paylaşımını kısa süre içinde kaldırdı. 

Rus iş adamı Putin’in başına ödül koydu: Ölü ya da diri getirene!Sosyal medya paylaşımı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...