Rus gemisi Esad için gidiyor

Rus gemisi Esad için gidiyor

DÜNYA Haberleri

Rusya yönetimi, Şam'a karşı açık destek veren önemli bir adım attı. Silah satışını askıya alan Moskova, bu ülkeye 11 savaş gemisi gönderdi. Gemilerden biri bugün İstanbul ve Çanakkale Boğazları'ndan geçti.

Suriye'ye silah satmayacağını açıklayan Rusya, bu ülkeye 11 savaş gemisi gönderdi. Rus savaş gemilerinden biri bugün İstanbul ve Çanakkale Boğazları'ndan geçerek Ege Denizi'ne yöneldi. Rusya, Suriye'deki deniz üssü Tartus'a üç koldan tam 11 savaş gemisi yolladı ve atışlı tatbikat yapacağını bildirdi Filonun başında, Kuzey donanmasındaki en büyük muhrip (destroyer) olan "Amiral Çabanenko" var. Çıkarma gemileri "Georgiy Pobedonosets," "Aleksander Otrakovskiy" ve "Kondopoga" ile tanker gemi "Sergey Osipov" ve yardımcı gemi "Nikolay Çiker" ile "Yaroslav Mudriy" de filoda yer alıyor.
Haftasonu Suriye karasularında bir araya gelecek gemilerin atışlı tatbikata başlamaları planlanıyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...