Rus ayısı model oldu

Düzenleyen: / Kaynak: DIŞ HABERLER
Rus ayısı model oldu

DÜNYA Haberleri  / DIŞ HABERLER

Doğduğunda annesi tarafından terk edilerek insanlar tarafından büyütülen yavru ayı model oldu. Sıkıldığı için çekimlerin en fazla 30 dakika sürdüğü ayı kısa sürede ilgi odağı oldu.

Rusya’da doğduğunda annesi tarafından terk edilen bir ayı yavrusu insanlar tarafından yetiştirildi. Stepan ismi verilen 350 kiloluk boz ayı, sevimliliği ve cana yakın tavırlarıyla bir anda insanların sevgilisi oldu.

Özellikle çocuklar olmak üzere insanlar Stepan’la fotoğraf çektirmeye başladı. Moskovalı fotoğrafçı Mila Zhdanova (40), sahipleri Svetlana ve Yuri Pantileenko ile temasa geçirerek Stepan’daki potansiyeli harekete geçirdi. İnsanların geleneksel Rus kıyafetleri içinde, ayı ile masalsı ortamlarda fotoğraflarını çeken Zhdanova, “Stepan, sahipleri tarafından ilgi ve sevgiyle yetiştirildiği için çok dost canlısı. Poz vermeyi seviyor. Tayland, Avustralya, Almanya ve İngiltere gibi ülkelerden mankenler gelip onunla fotoğraf çektirdi” dedi. 

Daha yavruyken fotoğraf çektirmeye başlayan Stepan modellerle samimi pozlar veriyor, karda yemek yemeyi seven ayı çabuk sıkıldığı için çekimler en fazla 30 dakika sürüyor.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: DIŞ HABERLER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...