Rus ajanından çarpıcı iddia: Putin'in 3 yıl ömrü kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: Daily Mail
Rus ajanından çarpıcı iddia: Putin'in 3 yıl ömrü kaldı

DÜNYA Haberleri  / Daily Mail

Rusya’nın Ukrayna’ya karşı savaşı devam ederken, Rus lider Vladimir Putin’in sağlık durumunun bozulduğuna dair iddialarda gündemdeki yerini koruyor. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov bu iddiaları sağlık durumunun iyi olduğu şeklinde açıklasada, İngiliz basını Rus liderin doktorlarının 3 yıl ömrü kaldığı yönünde uyarıldığını iddia etti.

Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı savaşta emri veren Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sağlık durumunun kötü olduğuna dair iddialar gündeme sık sık geliyor.

Daily Mail gazetesinin bir FSB (Federal Güvenlik Servisi)’ne dayandırdığı habere göre, Rus liderin sağlığının kötü olduğuna dair ve doktorların sadece 3 yıl ömrü kaldığı yönünde uyardığı iddia edildi.

Rus ajanından çarpıcı iddia: Putin'in 3 yıl ömrü kaldı
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov bu iddiaları sağlık durumunun iyi olduğu şeklinde açıklasada, İngiliz basını Rus liderin doktorlarının 3 yıl ömrü kaldığı yönünde uyarıldığını iddia etti.

Kremlin içinde kaynakları olduğunu iddia eden bir Telegram kanalı ise Putin’in bu ay başarılı bir kanser ameliyatı geçirdiğini ve iyileştiğini söyledi.

'ZAYIF GÖRÜNMEMEK İÇİN GÖZLÜK TAKMAYI REDDEDİYOR' 

Putin’in hızla ilerleyen kanseri nedeniyle görme yetisinin giderek azaldığı ama zayıf görünmemek için gözlük takmayı reddettiği iddia edildi.

FSB yetkilisi hızla ilerleyen kanserin bir türü olduğunu söyledi. Rus lider Putin’in bugüne kadar hastalığı ile ilgili bir çok haber çıktı.

PARKİNSON HASTASI OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

Rusya liderinin Parkinson hastası olduğu da iddia edilmişti. Tacikistanlı mevkidaşıyla görüşmesi sırasında ayak hareketleri gündem olmuştu. Videodaki görüntülerde Putin’in ayak hareketleri bu iddiaları iyice alevlendirmişti.

 


Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Daily Mail
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...