Romanya’ya şok üstüne şok! Önce savaş uçağı ardından enkazı arayan helikopter düştü

Düzenleyen:
Romanya’ya şok üstüne şok! Önce savaş uçağı ardından enkazı arayan helikopter düştü

DÜNYA Haberleri

Romanya’ya ait MIG-21 savaş uçağı, patlama sesinin duyulmasının ardından düştü. Olay sonrası enkazını aramaya çıkan IAR-330 Puma helikopterinin de aynı bölgede düşmesi üzerine 5 asker hayatını kaybetti.

Romen basını, Karadeniz'de bir savaş uçağının düştüğünü servis etti. Bu gelişme üzerine açıklama yapan Romanya Savunma Bakanlığı söz konusu iddiaları doğruladı. Alınan bilgiye göre, düşen uçağın enkazını aramaya giden helikopter de aynı bölgede düştü.

5 ASKER HAYATINI KAYBETTİ

Romanya’ya ait MIG-21 savaş uçağının düşmesinin ardından enkazını aramaya çıkan IAR-330 Puma helikopterinin de aynı bölgede düştüğü iddia edildi. Romen basınında çıkan haberleri, Romanya Savunma Bakanlığı da doğruladı.

İddiaya göre, 112'yi arayan bir kişi, birkaç uçak sesi duyduğunu, ardından gökyüzünden bir şeyler düştüğünü gördüğünü ve büyük bir patlama olduğunu söyledi. Romen basınında, helikopterde bulunan 5 askerin hayatını kaybettiği belirtildi.

Romanya Milli Savunma Bakanlığı, ellerinde kesin bir bilgi olmadığını, ilerleyen saatlerde detaylı bilgi vereceklerini kaydetti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...