Renault Trucks, Guinness rekorlar kitabına girdi

/ Kaynak: AA
Renault Trucks, Guinness rekorlar kitabına girdi

DÜNYA Haberleri  / AA

Fransa'nın Lyon kentindeki Bellecour meydanındaki dünyanın en büyük 3 boyutlu çizilmiş sokak sanatı eseri ile Guinness Rekorlar Kitabına girdi.

Renault Trucks, Fransa'nın Lyon kentindeki Bellecour meydanındaki dünyanın en büyük 3 boyutlu çizilmiş sokak sanatı eseri ile Guinness Rekorlar Kitabına girdi. Renault Trucks'tan yapılan açıklamaya göre, Lyon sakinleri, Bellecour
meydanında Renault Trucks ve sanatçı François Abelanet tarafından gerçekleştirilen ve dört ayrı sahne şeklinde 3 boyutlu olarak oluşturulan eseri izleme fırsatı buldu. 4 bin 227,5 metrekarelik alana yayılan eser Renault Trucks'ın Guinness
Rekorlar Kitabı'na "dünyanın en büyük anamorfoz resmi" olarak girmesini sağladı. Rekor Sertifikası Lyon senatörü ve Valisi Gerard Colomb'un katıldığı törenle Renault Trucks Başkanı Bruno Blin'e verildi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...