Putin’in gizli kızından şaşırtan hamle

Putin’in gizli kızından şaşırtan hamle

DÜNYA Haberleri

Rusya Ukrayna topraklarında ilerleyişini sürdürürken savaş karşıtları Rus lideri Putin’e tepkisini göstermeye devam ediyor. Putin’e gösterilen kızgınlık ailesine de yansıdı. Putin’in yıllar önce aşk yaşadığı gizli kızı 18 yaşındaki kızı Luiza sosyal medyada sert eleştirilerin hedefi oldu. Luiza eleştiriler üzerine yeni hamle yaptı.

St. Petersburg’da yaşayan 18 yaşındaki Luiza nefret yorumları nedeniyle sosyal medya hesaplarını kapatmak zorunda kaldı. Vladimir Putin’in 2000’li yılların başında Rus basınında yer alan haberlere göre Svetlana Krivonogikh ile ilişki yaşadığı ve Luiza adını verdikleri bir kız çocukları olduğu iddia edildi. Savaş karşıtlarının ağır eleştirilerine maruz kalan Luiza, çözümü tüm sosyal medya hesaplarını silmekte buldu.

TÜM HESAPLARINI KAPATTI

Sosyal medya hesabında 84.000 takipçisi olan Luiza, beş ay önce sosyal medya hesabından herkese açık paylaşım yapmayı bıraktı ancak hesaplarını silmedi. 24 Şubat’ta Putin’in emriyle Rus askerlerinin Ukrayna’ya ilerleyişi üzerine genç kızın sosyal medya hesapları bir kez daha popüler oldu. Luiza’nın fotoğraflarının altına, “Bir fare gibi sığınakta mı yaşıyorsun?”, “Rus ulusu bu diktatöre karşı ayaklanmalı. Onunla hiçbir ilginiz olsun istemezsin” yorumlarını yaptı.

“UKRAYNA’DA BABAN YÜZÜNDEN ÖLÜYORLAR”

Luiza’nın bir Akdeniz ülkesi olan Monako’da annesinin evinde olabileceğini iddia eden bir kullanıcı ise, “Sen Monako’da ortalıkta dolaşırken senin neslinden insanlar Ukrayna’da baban yüzünden ölüyor” yorumunda bulundu. Gelen ağır yorumların üzerine Luiza, sosyal medya hesaplarını kapattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...