Putin futbol hünerlerini sergiledi

Düzenleyen:
Putin futbol hünerlerini sergiledi

DÜNYA Haberleri

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, başkent Moskova'daki Kızıl Meydan'da FIFA Başkanı Gianni İnfantino ile birlikte futbol oynadı.

Sputnik'in aktardığına göre Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kızıl Meydan'da Rusya'da gerçekleştirilen 2018 Dünya Kupası için hazırlanan futbol parkında sporcu kimliğini bir kez daha ortaya koydu. 

Putin, yoğun temposuna ara vererek FIFA Başkanı İnfantino ve çocuk futbolcular ile birlikte yeşil sahaya çıktı.

Putin'in etkisiz kalan ilk şutu etkinliğe katılan Porto kalecisi Iker Casillas'ın kucağında kalırken, Infantino'nun attığı pası başarıyla karşılan Putin'in ikinci şutu hedefi buldu. 

Ancak kaleyi koruyan genç kaleci Putin'in şutunu başarıyla kurtardı.

PUTİN, RONALDO İLE KAPIŞTI

Putin'in futbol oynadığı yıldızlar arasında Dünya Kupası'nın açılış töreninde yer alan Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldo Nazairo da vardı.

Etkinlikte eski Alman futbolcu Lothar Matthaus ve Barcelona kulübünün eski kaptanı Carles Puyol da hazır bulundu. Putin, Infantino ve "efsaneler" etkinliğin sonunda hatıra fotoğrafı çekilmeyi ihmal etmedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...