Prens William: Kölelik tarihimizin kara bir lekesi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Prens William: Kölelik tarihimizin kara bir lekesi

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Jamaika’da Kraliçe Elizabeth’in Jübile kapsamında bulunan Prens William ve Kate Middleton çifti, katıldıkları bir akşam yemeğinde İngiltere tarihindeki kölelik ile ilgili üzüntülerini dile getirdi.

 

Kraliçe Elizabeth'in Jübile Turu nin kapsamında Jamaika’daki seyahatine devam eden Prens William ve Kate Middleton çifti, katıldıkları akşam yemeğinde İngiltere’nin köle ticaretindeki rolü üzerine açıklamada bulundu. Davette konuşma yapan Prens William, yaşanan acıların çok derinlerde olduğunu ve Jamaika halkının kararlılık, cesaret ve dayanıklılık ile yeni bir gelecek çizebileceğini umduğunu ifade etti.

Prens William: Kölelik tarihimizin kara bir lekesiPrens William ve Kate Middleton çifti, katıldıkları bir akşam yemeğinde İngiltere tarihindeki kölelik ile ilgili üzüntülerini dile getirdi.

"SONSUZA DEK KARA BİR LEKE OLARAK KALACAK"

Prens William sözlerine “Geçen yıl Barbados’ta konuşma yapan Wales Prensi babamın köleliğin tarihimizde sonsuza dek kara bir leke olarak kalacağı düşüncesine kesinlikle katılıyorum. Bu konuyla ilgili üzüntümü dile getirmek istiyorum" diye devam etti.


 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...