Prens Harry’nin hayal kırıklığı: Aradığını bulamadı, İngiltere’den erken ayrıldı

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
Prens Harry’nin hayal kırıklığı: Aradığını bulamadı, İngiltere’den erken ayrıldı

DÜNYA Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

İngiltere’den ayrılarak kendilerine ABD’de bir hayat kuran Prens Harry ve eşi Meghan Markle, burada bir röportajda yaptıkları ağır eleştirilerinden dolayı kraliyet ailesini küstürmüştü.

 

Kraliçe Elizabeth’in tahttaki 70. yılı için düzenlenen Platin Jübile kutlamaları, çocuklarıyla birlikte İngiltere’ye gelen çiftin küskünlükleri ortadan kaldırmak için son fırsatları olarak görülüyordu.

Sussex Dükü ve Düşesi, 4 gün süren kutlamalarda sadece 3 Haziran cuma günü St Paul Katedrali’nde yapılan Şükran Günü Ayini’nde kamuoyu önünde görüldü.

Prens Harry’nin hayal kırıklığı: Aradığını bulamadı, İngiltere’den erken ayrıldıMeghan Markle-Prens Harry 

Kraliçe Elizabeth Buckingham Sarayı’nın balkonunda halkı selamlarken kendisine eşlik edenler arasında da bulunmayan çift, kutlamaların son gününde yapılan şatafatlı geçit töreninden önce ülkeden ayrıldı.

Çift, uçakla pazar günü Santa Barbara’daki evlerine geldi. Çiftin hayal kırıklığı, araçla evlerine gelirken yüzlerinden okunuyordu. İngiltere ziyaretinde çiftin sempati oluşturması beklenen çocukları Lilibet ve Archie de hiç ortalarda görünmedi.

Prens Harry’nin hayal kırıklığı: Aradığını bulamadı, İngiltere’den erken ayrıldı

Saraydan bir kaynak, “Hiçbir özel muamele olmadı, geldikleri gibi gittiler. Kraliçe'nin 70 yıllık saltanatının kutlandığı Platin Jübile’de bir rolleri olmadı” dedi.


Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...