Postacılara saldırarak 14 ay boyunca 60 evi mektupsuz bıraktı

Postacılara saldırarak 14 ay boyunca 60 evi mektupsuz bıraktı

DÜNYA Haberleri

Buldog cinsi köpeği, Blackburn'de postacılara terör estirdi. Postacılara saldıran Winston isimli köpek, mahalledeki 60 evi 14 ay boyunca mektupsuz bıraktı.

Köpeğin 2 çocuk annesi sahibi Hayley Sandiford, Winston yüzünden evinden taşınmak zorunda. Mahkeme kadının ya köpekten kurtulmasını ya da nisan sonuna kadar evden taşınmasını istedi. Posta kuruluşu Royal Mail, köpeğin görevlilerine terör estirdiğini ifade ederken komşular da eve "Bu şeytan köpeğinizi uzakta tutun" yazılı notlar bırakmıştı. Sandiford ise, "Winston dünyadaki en nazik köpeklerden biri. Ama nedense postacılar ve mektuplara karşı acaip bir saplantısı var. Mektupları parça parça ediyor, postacılara da saldırıyor" dedi. Kadın, köpeğinden vazgeçemeyeceğini, evden taşınacağını söylüyor. Winston'un gitmesiyle mahelleliler de 14 Şubat'dan bu yana ilk kez mektup alabilecek olmayı umuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...