Polonya'da hangara uçak düştü: 5 kişi öldü, 8 kişi yaralandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Polonya'da hangara uçak düştü: 5 kişi öldü, 8 kişi yaralandı

DÜNYA Haberleri

Son dakika: Polonya'da bir havaalanında hangara uçak düştü. İlk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

Polonya'nın başkenti Varşova yakınlarında bir havaalanındaki hangara küçük bir uçağın düşmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı. Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Cessna 208 tipi bir uçak, Varşova'ya 47 kilometre mesafedeki Chrcynno köyündeki hangarın üzerine düştü. Kaza yerine 4 helikopter ve 10 ambulans sevk edildi.

KÖTÜ HAVA KOŞULLARI ETKİLİ OLDU

Polis, kazada 3'ü uçakta ve 2'si hangarda olmak üzere 5 kişinin yaşamını yitirdiğini ve hangardaki 8 kişinin yaralandığını duyurdu. Kaza öncesi 13 kişinin kötü hava koşullarından korunmak için hangara sığındığı bildirildi. Yetkililer, kazanın muhtemel sebebinin kötü hava koşulları olduğu bilgisini paylaştı. (Kaynak: Anadolu Ajansı)

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...